Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Er det sant, på Stripa igjen?!

LettersizePosted by Jorunn Warsla Fri, March 20, 2009 22:54:03
En dag i forrige uke fikk jeg så lyst til å lage en LO av Hanne, en av mine barndomsvenninner, fra da hun sto rørende vakker brud. Detaljene bare falt på plass av seg selv, og jeg ble veldig fornøyd med den også. Silje, en av Gudinnene på Minneriket, klarte ikke å velge mellom to LO'er så hun valgte til slutt begge, og en av dem var min - så utrolig gøy! Tusen takk!! Jeg har prøvd å ta i bruk litt symbolikk på denne LO'en: Grov hyssing med "knuter" på tråden som illustrerer vanskelighetene som kan oppstå i ekteskapet, men den har ingen endelse, den går i ring og er omsluttende og samlende (samhold). Vakre blomster, perler og bling for de glitrende og solfylte dagene. En symaskinsydd ramme for A4-livet og hverdagene. Tynt mulberrypapir som er både skjørt og sterkt på samme tid. Sommerfugl på en luftig sky av tyll som symboliserer det den spente bruden må ha følt rett før kirkedørene slo opp. LO'en inneholder rifter og sår, og gull og glitter :D Tusen takk for alle søte kommentarer *rørt*


Jeg synes dagene bare flyr jeg, uten at jeg får gjort noenting som helst. Høydepunktet forrige helg var da vi var superspontane på søndag og plutselig bestemte oss i 9-tiden på morgenen at vi skulle dra på harrytur til Sverige. Som sagt så gjort :D Vi bor jo ikke så langt fra grensen, bruker bare en drøy time på kjøreturen, så vi var der i passe lunsjtid. Det ble litt pizza på en pizzasjappe på senteret, og der satt jammen Daniel Nannskog med kone og barn og koste seg også, hihi. Lise Merete og Rune var tilfeldigvis også på svensketur. Så utrolig rart, vi hadde ikke avtalt noe på forhånd! Koselig å hilse kjapt på dem - og å se på den voksende magen :)

Det er ikke stort å berette fra denne uken egentlig. Roar stuller med sitt, jeg steller med mitt, og plutselig var det en ny dag. Jeg har klipt meg da, ENDELIG! Det var noen måneder siden sist. Godt å få litt sveis igjen, og å få bort mye av det slitte håret. Oliver har begynt å bli litt forkjølet, men jeg håper det går over med en gang. Nå er det endelig helg! Det skal bli godt å hvile litt! Før jeg skal jobbe litt igjen på søndag...

God helg til dere som stikker innom bloggen min, og en stor klem til dere som jevnt og trutt legger igjen kommentarer her - det er veldigveldig koselig å lese dem! *klem*

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Merte Sun, March 22, 2009 13:19:03

så utrolig fin LO! Jeg er helt målløs, du har virkelig fått med mye følelser og symbolikk i denne altså. Kjempeimponert!!!