Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Scraporama, helgeliv og hverdagsliv

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, March 24, 2009 23:24:36
Jupp, jeg fikk meg en tur på Scraporama jeg også. Jeg var der tidlig på lørdag, fyttikatta, det var litt av en prøvelse! Det var varmt, trangt og mye folk. Jeg hadde egentlig ingen spesielle shoppeplaner; ønskelisten min var veldig kort, og shoppelysten ble en smule redusert i og med at det var umulig å komme frem for å se på varene så det ble til at jeg ikke handlet så mye. Kan ikke huske sist gang jeg har brukt så lite penger på et sted med så mye scrappeshoppingmuligheter samlet på en og samme plass :P Men det var jo gøy uansett da. Jeg trasket rundt i messevrimmelen et par timers tid, og fikk slått av en bitteliten prat med både gregoriusdotter og Trine. Jeg så flere andre forumtravere også :D Roger ventet tålmodig på Anita i messehallen, så jeg holdt han med selskap mens jeg kastet nedpå en (dyr) baguett. Oliver, Roar og jeg dro i forveien for å sette lørdagsgrøten i kok, den var faktisk nesten klar da Roger og Anita ringte på døra! Veldig koselig at de kom innom, det må gjentas oftere :)

Da gjestene dro prøvde vi å legge Oliver i vogna si ute på balkongen, men neida, han ville ikke sove. Vi endte opp med å leke ut-og-inn-av-balkongdøra-og-lukke-den-opp-og-igjen-leken. Ganske moro i grunn, hihi, og jeg fikk tatt mange koselige bilder. Oliver har blitt så glad i å se på Barne-TV, og da den tiden kom rigget han seg til i sofaen med Voffe og Kalle Kanin. Se så søøøt han er! *smelt* Roar og jeg hadde skikkelig kjærestekveld med god mat, et par glass rødvin og film. Og nei, jeg kommer ikke til å se "No country for old men" igjen. Jeg klarer rett og slett ikke forstå hva kritikerne syntes var bra med den filmen?!? *klø seg i hodet*

Da søndagen kom ville vi gjerne finne på noe aktivt alle sammen. Det endte opp med at Roar dro ut på årets første treningstur på sykkel, mens Oliver og jeg trillet vogn i noen deilige plussgrader. Sola tittet frem en halvtimes tid også, helt herlig. Vi var ute i nesten to timer! En halvtime av tiden gikk med til å se på fuglene ved Østensjøvannet og å kaste halvtørre boller til dem, og i underkant av halvannen time var sovetid for Oliver og trimtid for mor. Jeg ble varm og svett og måtte ta en dusj da vi kom hjem, og jeg er faktisk litt støl enda!! Resten av dagen gikk i ett, og det var utrolig deilig å synke ned i sofaen da klokka ble Himmelblå-tid :)

Det har vært en hektisk start på jobbuka, og mindre jobb blir det ikke de neste dagene ser det ut til. Jaja, jeg får ta det som det kommer og satse på en rolig avrunding mot påske. For DA blir det vel ingen jobbing vel...?


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lula Wed, April 01, 2009 20:55:48

Flotte bilder du har tatt! Klare og fine og liker den sorte rammen rundt, det blir så delikat å se på;) Jeg var også på scraporama tidlig på lørdagen..varmt og trangt ja. men oi så morsomt å shoppe hihi

Posted by siv katrine Sun, March 29, 2009 15:54:45

fikk ikke vært på messa jeg, jobbet! faktisk litt trøstende å se at det var helt kaos! jeg liker jo best å ha butikken for meg selv :P

http://sivkat.wordpress.com

Posted by Trine Wed, March 25, 2009 05:11:42

Den filmen har jeg også sett, og ble sååå skuffa... den var jo bare helt merkelig igrunn..!
Herlige bilder Jorunn, gleder meg til å se en "ut-og-inn-av-balkongdøra-og-lukke-den-opp-og-igjen-leken"-LO... hihi...