Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Dymo-junkie - det er meg det :P

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, April 14, 2009 22:38:17
Jippi, i dag hentet jeg post som har ligget siden før påske fordi jeg ikke fikk hentelappene i tide til å hente dem før vi dro på ferie! Posten jeg har ventet på inneholdt maaange ruller med Dymo-tape som jeg handlet på eBay for en liten stund siden. Jeg er storforbruker av Dymo, og kan nesten ikke lage en LO uten å bruke litt av den effektfulle tapen. Nå ligger det tape i fiiine farger og venter på at jeg skal få tid til å scrappe litt igjen :) Og jaaaaa, de er ♥ brune ♥, og det er enda flere av den sorten på vei til meg!

Akkurat nå slanger jeg meg litt på sofaen etter en powerwalk rundt Østensjøvannet mens jeg blogger og ser de siste minuttene av "Frustrerte fruer". Etterpå venter en liten jobbøkt, håper den er fort unnagjort... Nattinatti!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Elisabeth Mon, April 20, 2009 11:12:28

Å!! Hvor var de shoppet?

Posted by LilleAsk Wed, April 15, 2009 09:22:50

Så mange fine bilder du har tatt i påsken. Oliver har jo blitt så stor. De gror til disse små i en rasende fart. Skal du forresten være med på stortreffet på Grorud neste helg? Jeg skal dit og gleder meg som en liten unge allerede.

Kos deg med Dymotapen din.