Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Vinterlig clearkort med embossing

KortPosted by Jorunn Warsla Sun, December 23, 2007 23:00:45
I tillegg til julekortlaging og julegaveinnpakking har jeg holdt på med dette i det siste også: Jeg har en venninne som blir 30 år 1. juledag, og har kost meg med å handle inn til en overraskelsespakke til henne - en overlevelseskurv fylt med diverse ting&tang og godis til "nustrige" vinterkvelder, og da måtte jeg lage et vinterlig kort.

Det var vanskelig å få tatt et godt bilde av kortet, men dere får forhåpentligvis et lite inntrykk av hvordan det ser ut (teksten er sensurert).

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anette Fri, December 28, 2007 21:54:40

Så mange flotte bilder. Ikke noe moro når de små ikke er i form. Håper alt blir bedre nå som tennene har kommet.

Ha en fortsatt fin jul.