Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Ny LO; "En helt vanlig lørdagskveld..."

LettersizePosted by Jorunn Warsla Tue, July 14, 2009 00:51:27
Siden jeg er i siget må jeg bare vise frem at jeg faktisk har scrappet igjen! *hurrahurrahurra* Det er år og dag siden sist, kan det være 3-4 måneder tro?! Altfor lenge i hvert fall, og jeg som er en treg scrapper fra før av blir ikke akkurat raskere av å la hobbysakene ligge urørt så lenge heller. Det tok sin tid å få LO'en ferdig, men jeg ble ganske fornøyd til slutt :) Ikke akkurat noen revolusjonerende albumside, men den inneholder koselige bilder og jeg har fått leke meg med noen av mine favorittprodukter igjen; bl.a. 3D-puter, bling, Dymo, kobberfarget chipboard fra Heidi Swapp, litt bånd/blonder og et av journalingstemplene fra 7Gypsies. Det er lettere å komme igang igjen når jeg bruker kjente og kjære ting har jeg erfart - og ikke minst med et glass rødvin innen rekkevidde ;)

Bildene er av Oliver som koser på fanget til pappa rett før leggetid en helt vanlig lørdagskveld ♥

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anita Tue, July 14, 2009 08:40:50

Så flink du har vært. Lekker LO du har lagd og kost deg med:o) Det har ikke vært så mye scrapping på meg heller, men jeg fikk scrappet i forrige uke og er storfornøyd med det. Ha en fortsatt god ferie:o)

Posted by Merethe Tue, July 14, 2009 08:26:29

åååh nå fikk jeg lyst å scrappe. Har ikke scrappa på år og dag jeg heller. Men alle tingene mine er pakka ned i flyttelasset, så jeg aner ikke hvor det befinner seg. LO'en din ble kjempefin! Koselig med bilder fra hverdagen også :-)