Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"Det er ikke lenger som da jeg var 106"

DiversePosted by Jorunn Warsla Wed, August 12, 2009 10:24:00
Norges eldste mann, Jørgen Bernard Rustad som fyller 109 idag, begynner å føle seg littegrann gammel. Du kan lese hele artikkelen hos Aftenposten her. Jeg blir så rørt av sånne historier...

Jeg tok meg en liten pause på jobb for å drikke litt te og titte gjennom noen av dagens aviser, det var da blikket mitt falt på historien om Jørgen. Nå sitter jeg her og snufser, jeg er så lettrørt om dagen. Det er ikke bare-bare når mennesker rundt meg som jeg er glad i gifter seg, eller føder barn, eller begynner i ny barnehage (mer om alt dette kommer i et annet blogginnlegg), eller jeg blir helt oppslukt av nydelige bøker som for eksempel "La meg synge deg stille sanger". Det var nesten så jeg ikke hadde lyst til å gå av t-banen i morges, jeg ville bare sitte på videre for å lese meeer! Historier fra et levd liv griper meg, og jeg lytter med stor andektighet på det levende, gamle, kloke mennesker har å fortelle om alt de har vært gjennom av krig, kjærlighet og hverdagsslit.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Merte Wed, August 12, 2009 13:41:05

For en fascinerende artikkel! Jeg blir helt målløs, og får litt av hvert å tenke på når jeg leser sånt. Man føler seg på en måte så tafatt etterpå... sånn "herregud, for et liv han har hatt... og her går vi rundt og klager på VÆRET liksom"...

Takk for tipset, it made my day!