Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"Skjønnheten finnes. Du må bare se den med hjertet, så finnes skjønnheten overalt"

InteriørPosted by Jorunn Warsla Thu, August 13, 2009 09:15:51
Jeg klarer det ikke, jeg rett og slett klarer det ikke. Jeg klarer ikke å legge fra meg boken! To t-baneturer har jeg brukt på 2/3-deler, så en tur til på banen nå så er jeg ferdig med den. Den er både lettlest og fascinerende, derfor feier tiden forbi som en vind når jeg får fordype meg i Astrids og Veronikas verden. Synes det er litt trist å tenke på at boken snart er ferdiglest; jeg vil så gjerne høre enda mer om Astrid og Veronika, bli enda bedre kjent med dem. Jeg må vel finne meg en lignende bok å lese på etterpå da :)

Det finnes mye materialistisk skjønnhet også. Sweet Jesus, omtrent hele kvelden i går brukte jeg på å vindusshoppe interiørting i "ørten" nettbutikker! Ønskelisten er lang og planene for litt oppfreshing hjemme er store, men pengepungen sier ikke akkurat "go for it". Vindusshopping derimot, det er fortsatt gratis :D Jeg visste jo at Lisbeth Dahl har mye lekkert, men at hun hadde designet SÅÅÅÅÅ mye lekkert visste jeg ikke! Jeg er sikker på at minst halvparten av tingene i høst/vinter-katalogen fint kunne havnet i mitt hjem hvis boligen var stor nok og sparekontoen velfylt. Jeg mener, hvem kan motstå alle disse herlighetene her, og mer til?! *drømmedrømme*


Om noen vet om nettbutikker eller fysiske butikker som har godt utvalg av Lisbeth Dahl-produkter vil jeg gjerne vite om det! Tips om butikker som er ekstra serviceinstilte og gjerne hjelper til med å bestille inn varer de i utgangspunktet ikke har tatt inn av LD's sortiment er ekstra velkomne. Jeg har lyst på en Glamorous Winter kjenner jeg ♥

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by MErethe Thu, August 13, 2009 10:14:38

Åååååh så mye lekkert!!! Nå fikk jeg blod på tann. Selv om vi jo ikke har kommet så langt i oppussingsprosessen enda at vi kan begynne å tenke på stæsj da. Men oioioiiiii så mye lekkert!