Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Pimp my bedroom :P

InteriørPosted by Jorunn Warsla Wed, August 26, 2009 23:07:40
Gjett hva - etter 3,5 år har vi faktisk hengt opp gardiner!! Det eneste stedet vi har hatt gardiner er i stua, i resten av leiligheten har det "bare" vært persienner. Vi har likt det begge to, helt til nå, men nå som hjemmekoseligheten har fått overtaket har vi skrudd opp gardinstang (med "diamantknotter", hihi, kjøpt på Hansen & Dysvik) på soverommet. Gardinene kostet den nette sum av hele 39 kroner på Ikea :D Lampene kjøpte vi på 25%-rabatt-på-all-belysning-salg på Skeidar for et par-tre uker siden, og på samme turen svippet vi innom på Ikea og kjøpte nye nattbord. De gamle lampene og nattbordene ble solgt etter noen få timer på Finn.no ;) Det blir et par forandringer til også, men vi er veldig fornøyde så langt med den lille make over'n vi allerede har gjort ♥ Føler at bildene ikke viser godt nok hvor fint det ble, etter vår mening i hvert fall :P, men et visst inntrykk får man jo :)  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Livy Sat, August 29, 2009 22:50:56

Det ble kjempefint!!!

Ønsker deg en god helg! Klem fra Livy

Posted by sykepleier Fri, August 28, 2009 01:47:02

Ser ut som et lunt og koselig soverom du har fått deg. :)

Posted by rosaengler Thu, August 27, 2009 11:28:45

åå så fint og harmonisk det ble- kjempeflink til å kombinere er dere.
Huff, soverommet vårt ser ikke ut etter at vi ryddet kontoret slik at barna fikk hvert sitt lekerom. Men nå når jeg ser ditt så frister det faktisk å starte å gjøre noe.

klemmer

Posted by Merte Thu, August 27, 2009 08:44:09

ååååh. Vi er på utkikk etter nattbordlamper nå, men jeg blir ikke enig med meg selv om hva slags vi skal ha. Men de dere har valgt var jo bare helt drittlekre da!! Vi har også foreløpig bare persienner på soverommet. Blir nok ikke gardiner der på oss med det første nei. hehehe... Moro med oppussing og innredning. Kos dere med det :-)

Posted by KristinL Thu, August 27, 2009 01:33:05

Så fint dette ble!