Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Gje meg handa di, ven

Dikt/poesiPosted by Jorunn Warsla Sun, August 30, 2009 10:32:36
Mange forbinder denne sangen med død og begravelse, men jeg synes den passer i mange sammenhenger. Ikke minst betyr teksten mye for meg når jeg har grubledager.

Jeg spilte sangen sammen med mezzosopran Charlotte Tingelstad og organisten da Eva og Brede giftet seg sommeren for tre år siden, det ga en helt spesiell stemning i kirken. Roar filmet; dette er et skikkelig amatøropptak med så som så lyd og bilde, men jeg håper noe av stemningen kommer frem i opptaket :)


Gje meg handa di, ven


Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.
La dei ljose og vennlege tankar
fylgje oss inn i draumars land.
Lat varmen frå ein som er glad i deg
tenne stjerner i mørkaste natt.
Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.

Varme tankar og hender som trøystar
er som sol over frosen jord.
Kjenne varmen frå ein som er nær deg
gjev langt meire enn store ord!
Lat varmen frå ein som er glad i deg
tenne stjerner i mørkaste natt.
Gje meg handa di, ven, når det kveldar,
det blir mørkt og me treng ei hand.

(Sondre Bratland)


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by rosaengler Wed, September 02, 2009 14:23:54

Takker for nydelige ord ♡ ja er ikke den vesken vakker- den er gammel, jeg overtok den (ubrukt) av en ekssamboers farmor. Det følte med hvite hansker og en veske i gull også.. Så den er nok ikke lett å få tak i

Posted by Strikkelaura Mon, August 31, 2009 22:30:36

Åhh fin!!

Nydelig bleiekake du har laget, så kreativ :) Heldig du er som har fått en så søt tantunge!

Håper det går bra med det etter bomben, ikke gøy å lese om.


I Spis, elsk, lev har jeg kommet til siste del om Indonesia. Jeg liker boka veldig god, synes kansje India delen ble litt vel eksentrisk. Italia delen var fantastisk, og det jeg har lest av Indonesia er veldig bra. Anbefaler den så aboslutt :)


Glemmer bloggen din, noe som er synd. Den er utrolig koselig, så nå skal jeg legge den på favoritt. Sånn jeg ser nå du oppdatere! :)

Posted by Merethe Mon, August 31, 2009 08:41:12

Nydelig!!!! (Takk for sist forresten... det var kjempekoselig!! Kaka di er nesten spist opp. Bare to små stykker igjen...)