Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Takk!

DiversePosted by Jorunn Warsla Sun, September 27, 2009 23:14:19
Jeg har hatt noen litt tunge uker i det siste, så jeg har rett og slett tatt en liten timeout og bodd litt inne i meg selv istedet for å gjøre alt jeg vanligvis liker å gjøre, bl.a. å blogge. Jeg ser at de siste innleggene mine har vært litt meningsløse, hihi, men jeg har ikke hatt energi til å skrive eller følt at jeg har hatt noe å dele. Nå begynner jeg å se en ende på blues-ukene (for denne gang), så istedet for å vake i vannskorpa og veksle mellom å være over og under vann håper jeg at jeg kan holde meg flytende en god stund fremover :)

Jeg har flere ting å takke for som har skjedd de siste ukene, men jeg orker ikke å begynne og oppsummere det nå, det får bli i et annet innlegg senere - kanskje. Istedet har jeg lyst til å bruke dette innlegget til å takke for gårsdagens fantastiske opplevelse - jeg kommer til å leve lenge på lørdag 26. september 2009 :)

TAKK for at jeg har en kjæreste, samboer og venn som deg Roar, du er et forbilde og en person jeg elsker, ser opp til og beundrer. TAKK til Roger og Anita som var barnevakter for Oliver sånn at Roar og jeg kunne dele denne opplevelsen sammen. TAKK Marita, for koselig sofaskravling og ut-på-byen-stæsje-skravling-i-baderomsdøra hjemme på Lambertseter, TAKK for hurtigshoppingutenåshoppenoesomhelst på H&M Oslo City, TAKK for selskapet over et nydelig tapas-måltid på Dattera til Hagen, TAKK for en uforglemmelig biltur fra Oslo City til Rosenkrantz gate *knisknis*, TAKK for rocking, passivrøyking og jente"skravvelings" på Smuget, TAKK for alle gode råd og de gode klemmene. Du er ingenting annet enn SUPER!

GRATTIS Roar, Terje & co med et vanvittig bra gjennomført The Boss 60 år-arrangement - alle billetter utsolgt flere dager før selve happeningen! Lovordene står i kø, les bl.a. hva Badlandso skriver. Jeg har ømme støvlettføtter, sliten allsangstemme og såre trampeklapphender i dag, men har vært høy på gøy helt siden i går ettermiddag så de små "bivirkningene" er det absolutt verdt. Det er vanskelig å lande etter en kveld som gårsdagens ;)


Auksjonen og innsamlingsbøssen innbragte verdifulle kroner som skal overrekkes Støtteforeningen for kreftsyke barn, Jo Nesbø var en helt perfekt overraskelse, Ulabrand var helt overveldet og ble litt satt ut av responsen tror jeg, og Cover Me med Håvard Bakke og gjengen ga absolutt alt og enda mer - det tok helt av rett og slett. Fytti for en energi - nesten bedre enn Bruce Springsteen himself vil jeg påstå (men jeg er ikke sikker på om Roar er heeelt enig med meg i det, hihi) :P Avslutningen med "If I should fall behind" ga meg gåsehud og det var rett før en liten tåre snek seg frem i øyekroken. Stemningen var magisk, og jeg fikk et lite snev av The Peace&Love-feeling - at alle vi som var tilstede hadde delt noe helt spesielt. Det er herlig å leve :)

Her er flere "avisklipp" fra oppladingen til helgens happening:
http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=4065
http://dt.no/article/20090906/EANYHETER/941428980/1467/EANyheter
http://www.oblad.no/article/20090923/AAS/100802419/1001/NYHETER


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Vibeke Wed, September 30, 2009 08:37:29

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

Så mange flotte mennesker du har rundt deg:)

Håper denne uken blir bra:)

Vibeke
http://vibekescrapperogskryter.blogspot.com/

Posted by rosaengler Mon, September 28, 2009 09:58:43

Herlig at du har gode mennesker rundt deg som gjør så fine ting for og sammen med deg, at de fortjener en takk ♡

klemmer