Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Helping Back - a backpacker gives back

DiversePosted by Jorunn Warsla Sun, November 08, 2009 22:48:12
Karianne, en barndomsvenninne av meg, har vært ute på flere spennende reiser tidligere, og i sommer/høst hadde hun et nytt reiseprosjekt: Vietnam og Kambodsja. De ukene hun var ute på tur slo hun følge med Audun, en annen eventyrlysten nordmann. Han skriver blogg fra sin reise, og underveis formet ideen om å gi noe tilbake til lokalbefolkningen seg. Han har kalt prosjektet sitt Helping Back, og samler inn penger frem til 10. november. Pengene går direkte til mat, klær og utstyr til fattige barn og familier i et område i Kambodsja. Spre gjerne det glade budskap, og donér gjerne en slant med penger om du føler du har noe å avse. Jeg synes det er et fantastisk tiltak, så vi har med glede bidratt med en liten sum penger. Ut fra det Audun skriver og bildene han viser frem er det helt klart at alle han har gjort noe for setter ufattelig stor pris på engasjementet hans!

Du kan lese mer om prosjektet her: http://lostintravelling.wordpress.com/helping-back-a-backpacker-gives-back/


EDIT: Karianne fortalte meg at alle de som har bidratt med penger har blitt gjort stas på av barna på skolen: Barna har tegnet Thank You-plakater! Jeg fant et par bilder av "min" plakat (som jeg har lånt fra Helping Back-siden til Audun) - søtt ikke sant? :)


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Merte Mon, November 23, 2009 10:37:31

Herregud, så koselig å finne sånne rørende bilder. Flott tiltak!! Dette må jeg titte mere på... :)