Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

test

DiversePosted by Jorunn Warsla Sun, December 06, 2009 18:06:27
tester!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Sat, December 12, 2009 22:14:48

Hihi, ja du trodde det ja?! :P Det kan jo hende det dukker opp et blogginnlegg om en sånn type test en eller annen gang i fremtiden også, men denne gangen var det en kamerat som lurte på om det gikk an å blogge via telefonen på One.com hvor vi har bloggene våre, så da måtte jeg teste ut om det fungerte - og det gjorde det :D Håper helgen deres er fin, stor klem tilbake!

Posted by Elisabeth Mon, December 07, 2009 10:40:40

Hei hå, åh, kan tro jeg ble nysgjerrig når jeg leste ordet "test"....for nå tenkte jeg at det jommen meg var en slik en test som du vet liksom atte ;o)..hihi..... Meeeen, anyway, håper du finner ut av det du tester ut, og at du får ei knallfin uke.....klem fra sørlandet