Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Årskavalkade 2009

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Sun, January 10, 2010 22:21:25
Jeg har aldri fått ut finger'n for å lage scrappe-skrytealbum til besteforeldre og oldeforeldre og hadde egentlig innsett at det ikke ble tid i år heller, men kort tid før jul viste Roar meg plutselig en epost fra Nfoto hvor de hadde en kampanje på spiralalbumer i diverse formater og da fant vi ut at DET måtte vi teste ut. Jeg falt ikke for noen av malene og de grafiske elementene man kunne bruke, så jeg kastet meg rundt og "photoshoppet" en liten årskavalkade med Oliver-bilder fra 2009 som vi sendte inn til bestilling. To dager etterpå lå albumet i postkassen vår, og det rakk til og med frem til oldisene innen julaften. Ikke verst!

Kvaliteten var bra, synes vi. Noen av bildene ble litt i mørkeste laget, men det må jeg nok ta på min kappe. Redigeringen ble litt vel kjapp i og med at jeg visste at bestillingen helst skulle vært sendt "i går"... :) Vi bestilte 25x20-varianten av albumet hvor det var plass til 22 sider med bilder. Hadde jeg hatt bedre tid skulle jeg gjort mye mer ut av redigeringen, men det får heller bli en annen gang. Mottakerne ble i hvert fall fornøyde, og det er jo det viktigste :)  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Warsla Wed, January 13, 2010 21:15:53

Hihi Elisabeth, du er tekstdronningen over ALLE så det overrasker meg absolutt ikke at du liker at det er mye tekst og fokus på bildene ♥ Men atte jo, mer redigering så tenkte jeg på å lage flere sider med flere bilder på og perfeksjonere det litt. Jeg er jo ikke perfeksjonist for ingenting heller, alltid noe man kunne gjort bedre, hihi.

Du kan ikke se at jeg rødmer Merethe, men det gjør jeg nå - for sååå fantastisk flink er jeg ikke at jeg fortjener sånn ros!! Men jeg koste meg da jeg lagde det, og tenkte hele tiden på at de som skulle få det kom til å bli glad for det ♥ Prøv, prøv!

Tusen takk for fiiine ord begge to, dere er herlige!

Posted by Merethe Mon, January 11, 2010 13:33:40

Herregud, så FANTASTISK flink du er Jorunn! Dette var et kjempefint album. Tror jeg må prøve meg på noe sånn en gang jeg også altså. Moro!!!

Posted by Elisabeth Mon, January 11, 2010 08:05:39

neimenn du verden så flott da.....mer redigering? veeeel, synes det enkle er det beste og når bildene er i fokus med tekst tilhørende så er det i mitt øyesyn helt perfekt...hihi... (bombe?).... og den gutteknotten er jo bare så skjønn.....makan til herlig glimt i øyet......ha en fin fin dag du og dine kjære....*klem*