Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Get Carried Away - "Sex and the City 2"

DiversePosted by Jorunn Warsla Tue, January 12, 2010 20:53:24
Hurrahurrahurra, gleder meg! TJoM og jeg avtalte allerede for et par uker siden en date i mai/juni! Noen andre som skal se filmen?!


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by LilleAsk Thu, February 04, 2010 18:46:30

Hei hei.
Håper alt står bra til om dagen. En liten award til deg i bloggen min denne mørke februarkvelden.

Posted by LilleAsk Fri, January 15, 2010 10:50:57

Tusen takk for kommentarene i bloggen min:o)

Det går noen rykter om at du har bursdag i dag. Hvis det er så, så gratulerer så mye med dagen! Håper du får en fin dag i dag.

Tekannen i bloggen min er en som man kan brygge te i. Det er en metallsil øverst i kanna. Ta deg en tur på Le Palais des Thes enten i Vibesgate på Majorstua eller nederst på Olaf Ryes plass på Grunerløkka. Der kan du få smakt på litt te, snust på en masse med te og få masse masse god hjelp av personalet. De er veldig dyktige. Jeg har vel 3 store favoritter i tesortementet deres, The Des Lords (earl gray te med safran), Qimen Imperial (svart te med anelse lukt og ettersmak av sjokolade) og Tamaryokucha Imperial (grønn mild te som er bare helt nydelig).