Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Pyntede påskeegg

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Thu, April 01, 2010 13:03:59
Påskeegg inspirert av Mo9ca. Jeg kjøpte noen passe små påskeegg med "stofftrekk" på Europris for hele 13 kroner pr stykk!

Motivene var søte nok, men jeg har malt eggene med tre strøk hvit MM maling (Spotlight), og deretter pyntet med blonder, bånd, blomster, fjær og bling. Det lilla har i tillegg fått seg en liten dusj GlimmerMist. Eggene er (selvfølgelig) fylt med påskegodt, og er gitt bort til noen som fortjener det ♥ Flere egg er under produksjon, så jeg håper å få gitt bort til noen flere jeg/vi er glade i innen påsken er over også :)


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pia Tue, April 06, 2010 19:55:25

Virkelig lekre egg!

Posted by Merte Tue, April 06, 2010 11:42:21

Nyyyydelige!!! Jeg ble så overrasket og glad da jeg åpnet pakken fra deg!!! :) Tusen takk for at du tenkte på meg!