Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Noen poetiske tanker i skumringen

Dikt/poesiPosted by Jorunn Warsla Sun, June 20, 2010 22:23:46
Det kan komme perioder i livet da selvtillitten langtfra strutter, da selvfølelsen er ullen, og man bare jager gjennom dagene og lengter etter nattens omsluttende og beskyttende mørke. Men, leter man godt nok, vil man alltid kunne finne minst ett lyspunkt hver dag som gjør akkurat den dagen lettere å bære på ryggen. Med en god bør levd liv i ryggsekken har man kanskje lært at livet ikke handler mest om hvordan man har det, men vel så mye om hvordan man tar det? Og at man er prisgitt de man omgås og omgir seg med... Det finnes vidunderlige mennesker i livet! Mennesker som SER, som bryr seg, og som bryr seg om. Mennesker som lever intenst i øyeblikket, som evner å åpne dører på gløtt slik at lysglimt når frem til selv de dunkleste kroker. Mennesker med varme i stemmen, kloke øyne og en tilstedeværelse som bare må føles. De deler bort, uten unntak, de beste klemmene. Og de er troverdige i alt de gjør. Tusen TAKK for at det finnes engler på jord! ♥


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Warsla Tue, July 06, 2010 23:43:32

Jeg har ikke tatt meg så mye tid til blogger de siste ukene, ikke engang min egen, så det er ikke så mange dagene siden jeg la merke til at flere hadde kommentert dette innlegget. Så koselig, nå ble jeg utrolig glad, for jeg synes det er litt rart å dele noen av mine innerste tanker med "hele verden" - om enn noe kryptiske tanker :) Jeg er takknemlig for at dere brukte av tiden deres til å legge igjen så gode ord til MEG, det setter jeg STOR pris på!

Og Elisabeth; nå som vi flytter enda bittelitt nærmere dere håper jeg at vi kan få til å lære mer om hverandre også :) Vi trives i deres selskap, og gleder oss til at avstanden kortes drastisk ned sånn at alt ligger bedre til rette for koselige sammenkomster, til og med helt impulsivt - både med og uten barn! ♥

Posted by Elisabeth Fri, June 25, 2010 23:17:31

Du har alltid noen ord, og tanker, som gjør at jeg tenker at jeg har så mye å lære om deg... Jeg stusser på hva jeg skal skrive til deg her, men jeg enes med Elisabeth (catalina). Det handler mye om å danse i regnet, om valg som er tatt og livet som er levd. Hver dag er en ny dag, og du selv former den og ditt liv. Stå ansvarlig kun for deg selv, men våg å føl på de dagene der skuldrene føles tunge av børen...(hva den enn måtte inneholde..)

Posted by Merethe Mon, June 21, 2010 11:04:49

Hvis dette hadde vært på facebook ville jeg trykket mange ganger på "liker"-knappen!!!!! :)

Posted by Catalina Mon, June 21, 2010 07:53:46

du skriver så lyriskt, men så hjertesant..... Det handler ikke om å lære seg å ri av stormen, men heller å lære seg å danse i regnet...Nå var det sannelig på tide at jeg skrev noen ord, for ordene du selv har skrevet traff meg midt i hjertet....

. Selv om ikke alle dager har dansevær så håper jeg du får en knallfin sommer du og dine kjære......