Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"...og størst blant dem er kjærligheten"

DiversePosted by Jorunn Warsla Tue, July 13, 2010 23:37:02
Lørdag 26. juni kom med nydelig vær, perfekt for bryllup, fest og glede. Det passet jo ypperlig at Merethe og Øyvind hadde valgt akkurat denne dagen som sin bryllupsdag :)

Kort oppsummert var dagen helt fantastisk. Vielsen i Kongsdelene kirke var rørende... Merethe kom strålende vakker opp kirkegulvet i pappas arm i en drøm av en brudekjole, og oppe ved alteret ble hun tatt imot av en stilig antrukket Øyvind. Presten holdt en nydelig tale til brudeparet, og både Roar og jeg måtte tørke noen tårer i øyekroken, lettrørte som vi er, hihi. Ute ble de hyllet av alle som er glade i dem i et regn av fuglefrø - må tenke på småfuglene også, ikke sant! Brudebilen hadde litt startproblemer, men kanskje det var forlover Kathrines fortjeneste at den kom igang til slutt?! *hehe*

Mens brudeparet fikk tatt bilder (Jon Kåre var fotograf - sjekk Trines blogg for noen smakebiter :D) tok Roar og jeg en liten sightseeingsrunde i Sætre sentrum. Tittet på sjøen, spiste en is og bare slappet av. Så var det tid for mottakelse på Skogsborg med deilig frukt og boblende drikke. Jeg skulle gjerne valgt varianten med alkohol, men det får heller bli en annen gang ;) Gruppebilder ble tatt, og det var mye latter og bli-kjent-snakk. Koselig :) Middagen ble effektivt gjennomført takket være den dyktige toastmasteren, og maten smakte himmelsk. Jeg har forresten ikke smakt kombinasjonen avocado, reker og jordbær, som forretten besto av, tidligere, men det var utrolig godt! Bordet var nydelig dekket og pyntet med akkurat passe med stæsj som sto i stil med Merethe og Øyvinds interesser. Talene var så forskjellige i formen at det var utrolig gøy å høre dem alle. Latter, tårer og smil om hverandre, akkurat sånn det skal være :)

Gavebordet inneholdt veldig mye fint ♥ De fikk blant annet en felles gave fra Trine, Jon Kåre, Julie, Roar og meg, med et kort som jeg laget, men i alt stresset vårt i tiden før bryllupet glemte jeg å ta bilde av det. Det var et helt enkelt kort og ingenting å skryte av sånn sett, men jeg burde jo ha dokumentert det for min egen del siden det er det første jeg har scrappet på evigheter *shame on me*

Resten av kvelden var det kaker, kaffe, drinker i baren, dans, hyggeprat i teltet utenfor - og nattmat under fullmånen! Godt med litt ekstra energi i kroppen før vi skulle kjøre hjemover. Det ble sent nok for "sånne som meg" som ikke er vant med å rangle oppe om natta for tida, i hvert fall ikke på den måten :P

Det var ingen selvfølge for meg at jeg, eller i det hele tatt Roar og jeg, skulle få lov til å komme på selve bryllupsfesten, så jeg var både rørt og overrasket da vi fikk invitasjonen i vinter. Kanskje koste jeg meg ekstra mye på grunn av det også? :D Fra mitt ståsted var dagen perfekt, og hvis det lykkelige brudeparet sitter igjen med samme oppfatning kan det jo ikke bli bedre. Endelig er de gift, rette ektefolk!! Jeg gleder meg så mye på Merethe og Øyvinds vegne; på det som har vært og ikke minst fremtiden som ligger foran dem :) Gratulerer så mye til mine nygifte venner! Og ikke minst tusen takk for at vi kunne få være tilstede ♥


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Strikkelaura Mon, July 19, 2010 21:46:01

Åh <3 Bryllup er så utrolig koselig!

Du er så nydelig som gravid (ellers og altså, hehe). Men du kler så godt å være gravid, skikkelig pen-gravid! :)

Posted by Livy Wed, July 14, 2010 09:51:01

Heisann!

Det høres og ser ut som en fantastisk dag!!! Håper du nyter sommeren til fulle! Jeg er så lei meg for at jeg ikke har fått skrevet noe til deg ang Gøteborg, men vi har vært på ferie og derfra har jeg ikke fått det til :( Håper dere hadde en flott uke i den vakre byen!

Ønsker deg en fin sommer fortsatt! Stor klem fra Livy

Posted by Merethr Wed, July 14, 2010 00:37:26

Takk for flott innlegg om dagen vår. Vi er så glad for at dere var til stede og for at dere hadde det hyggelig. Det var en fantastisk dag som vi kommer til å leve lenge på. :-)