Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En slags fotoshoot ;)

DiversePosted by Jorunn Warsla Fri, July 30, 2010 23:21:18
Da Roar og jeg var i Merethe og Øyvinds bryllup for en måneds tid siden benyttet vi den lille pausen mellom vielsen og middagen da Merethe og Øyvind skulle fotograferes til å rusle litt rundt i Sætre. Roar måtte ha litt mat (bombe *haha*), også spiste vi is og kjæresteskravlet litt. Kameraet var jo selvfølgelig med, naturlig nok siden jeg hadde lyst til å knipse noen minner fra dagen, og plutselig hadde vi vår egen lille fotoshoot i en liten grønn lunge *hihi* Roar tok noen bilder av meg, men fargene ble litt rare så jeg har gjort bildene om til svarthvitt. Koselig å ha noen bilder av gravidmagen i penklær også, siden alle andre bilder som blir tatt av meg stort sett er i hverdagstøy :)

Jeg er forresten kjempefornøyd med kjolen min! Den kjøpte jeg på supersalg i en amerikansk nettbutikk som hadde opphørssalg av mammaklær. Pyntet den litt ekstra med en brosje på båndet over magen istedet for å bruke halsekjede. Den lille, søte vesken min må jeg også vise frem, elsker den ♥


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Wed, August 11, 2010 21:54:42

Well well, pen og pen..... Men takk uansett kjære deg ♥ :)

Posted by Merte Sat, July 31, 2010 12:01:00

Åååh, du er så utrolig pen!!! :)