Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Oliver tre år!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Thu, August 12, 2010 22:37:22
Sommeren er travel på bursdagsfronten, vi har feiret både den ene og den andre. Aller sist tantegullene Miriam og Theodor som faktisk er født på samme dato - men med 5 års mellomrom. Theodors 6-årsdag feiret vi stille og rolig (haha, fire barn hvorav tre gutter - kan aldri bli stille da vettu) i Semsmoveien på fredag, og Miriams ettårsdag ble feiret med stort familieselskap på Fetsund på søndag. Hipphipphipp hurra for begge to! ♥

For to og en halv uke siden var det vår egen lille skatt som hadde bursdag, og i år var tallet tre!! Tenk, tre år har allerede gått siden vi reiste hjem fra kvinneklinikken på Ullevål universitetssykehus med en nyfødt baby-Oliver i baksetet... Gratulerer så mye med treårsdagen til min lille, store Oliver!!

Oliver har forstått poenget med bursdag og gaver i hvert fall; han våknet blid og fornøyd mandagsmorgenen 26. juli, lukket opp døra og de første ordene som kom ut av munnen hans var "Hvor er pakke?" - hehe, herlig! Han fikk den første gaven på senga på soverommet vårt, og så gikk det slag i slag hele dagen med en tur på lekebutikken for å velge ut noe han ønsket seg for litt av pengene han fikk fra oldisene i Bergen, enda en pakke, kake med tre lys, og til slutt gaven fra oss: En ridderborg. Tanken var å gi Oliver noe som han kunne komme til å like, samtidig som det var noe litt annet enn det han leker med hele tiden ellers (les: biler/Cars og Brio-tog). Han har blitt veldig opptatt av rollelek i det siste, så nå kan vi slå oss løs i en fantasiverden med riddere og konger og prinsesser og skattekister og mere til :D Vi droppet de litt skumle Schleich-figurene, og kjøpte istedet noen Playmobil-riddere - med smilefjes :) De andre figurene kan han heller få senere ;)

Vi måtte jo selvfølgelig ha familiebursdag for vår lille prins også, så søndag 1. august inviterte vi til selskap hjemme hos oss. Vi var 17 stykker med stort og smått i 3-roms'en vår, så det ble trangt og livlig og jeg var heeelt skutt da siste gjest gikk, men hovedpersonen koste seg stort med all oppmerksomheten og da var det jo egentlig verdt det... :) Jeg prøvde forresten å lage jordbærosteiskaken jeg skrev om i et tidligere blogginnlegg for første gang, men jeg kan ikke si at den ble helt vellykket :P Bedre lykke neste gang kanskje?!

Well done for i år, neste år feirer vi bursdag i hus med hage - det ser vi frem til :)


  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Tue, August 17, 2010 23:17:09

Tuuusen takk for koselige hilsener :) Rart hvordan disse tre årene har flydd forbi... Han har plutselig blitt så stor gutt!

Oliver kommer stadig med sånne små hefter og reklamesaker og skal "telle meg" hva han ønsker seg, hihi. Godt det ikke er så veldig lenge til jul da :) Ferien skal vi ikke klage på!

Og ja, jeg skjønner ikke hvorfor gutteleker helt ned til de aller minste må være så gufne og fæle, mens jenteleker skal være så prinsesseklissete søte. En mellomting hadde vært fint :D Little People var også en god ide! Men de vokser han jo fra etter hvert, Playmofigurer kan følge han i ganske mange år enda... Uansett var det bedre enn de opprinnelige figurene man "burde" kjøpt til :)

Posted by Merte Mon, August 16, 2010 10:06:43

Ååååh han har jo blitt en skikkelig stor gutt jo! Gratulerer med dagen som var, Oliver!

Posted by LilleAsk Fri, August 13, 2010 16:00:08

Gratulerer med dagen som var til Oliver. Så stor han har blitt. Bursdager er alltid stas for disse små og enda vanskeligere er det å vente et helt år til neste bursdag. Så masse fine bilder av bursdagsgutten. Og ikke minst fra ferien deres. Det så ut som en herlig ferie!

Ha en strålende helg.

Posted by Catalina Fri, August 13, 2010 08:04:17

åh, så herlig en liten pjokk, og likevel så stor, og jommen meg snart storebror-to-be!! tiden går definitivt så alt for fort, husker jo godt når mine to var ca halvåret og du fikk Oliveren din...... playmo høres lurt ut, for ja, hos gutter er det mange fæle skumle, ekle leker til rollelek....(her duger det bra enda med little people....enn så lenge).....ha ei fin fin helg du og dine....