Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Skytsengelen

Dikt/poesiPosted by Jorunn Warsla Sun, August 15, 2010 12:01:00
Kan det være at det er noen, eller noe, som følger litt ekstra med på oss for tiden? Som prøver å fortelle meg at de har oss i tankene og at de vil passe på oss mer enn vanlig en periode? Jeg ser i hvert fall stadig vekk hjerter tegnet til meg om dagen, og det er jo en fin ting uansett :) Dette fant jeg på kjøkkenbenken ved vasken etter en lang dag med forberedelser til Olivers bursdagsselskap ♥


Jeg kom forresten til å tenke på dette nydelige diktet, og tenkte at det kunne være en fin ting å dele på bloggen min en vakker søndags formiddag:


Skytsengelen

Jeg er fuglen som banker på vinduet til dig om morgenen
og følgesvennen din, han du ikke kan vite,
blomstene som lyser for den blinde.

Jeg er brekronen over skogene, den blendende
og malmstemmene fra katedralens tårn.
Tanken som plutselig faller ned over dig midt på dagen
og fyller dig med en besynderlig lykke.

Jeg er en du har elsket for lenge siden.
Jeg går ved siden av dig om dagen og ser ufravendt på dig
og legger munnen på hjertet ditt,
men du vet det ikke.

Jeg er den tredje armen din og den andre
skyggen din, den hvite,
som du ikke har hjerte til
og som ikke kan glemme dig mere.

(Rolf Jacobsen)


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Tue, August 17, 2010 23:09:32

Ser man godt etter ser man hjerter, eller andre figurer, i det meste :) Dikt og poesi er herlig avkobling, jeg ønsker meg et eget lite bibliotek!!! Men så stort hus har vi ikke... Men vi får plass til bokhyller da, jeg gleder meg til å sette opp igjen bøkene mine, og kanskje samle litt mer bøker etter hvert også!

Posted by Merte Mon, August 16, 2010 10:04:37

Uansett om det ligger noe dypere mening bak hjertene eller ikke, så er det jo en hyggelig ting. <3 Du finner så mange fine dikt! Og hver gang du legger ut et i bloggen din får jeg lyst å lese flere. Takk for inspirasjonen.