Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Bolig til salgs!

InteriørPosted by Jorunn Warsla Tue, August 17, 2010 23:24:44
Så rart å se leiligheten vår "strippet" og shinet på bilder for å friste boligkjøpere til å komme på visning :) Jeg har kjøpt og solgt to leiligheter tidligere, og vært med på salget av Roar sitt "ungkarsrede", så jeg burde jo ha litt erfaring nå, men det er mye man glemmer fort gitt. Fy søren så mye jobb det er med rydding og flytting av ting når man skal gjøre bildene til salgsprospektet så innbydende som mulig! *phuh* Megleren var hos oss dagen før fotograferingen for å se litt på hvor langt vi var kommet og for å svare på spørsmål om det var noe mer vi lurte på, og godt var det egentlig for hun hadde flere gode råd om ting som burde fjernes eller skjules, og ellers tips om småting som hun har erfart at gjør seg bra på bilder. Det blir mer rydding og vasking mot helgen, hele leilligheten må skinne på fellesvisningene, også har vi fått forespørsel om en privatvisning på torsdag som vi har sagt ja til. Jeg gleder meg til salget er avgjort (for det håper vi det er på onsdagen om en uke)!

Så; lys og pen 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje innerst i blindvei, med nyere bad og kjøkken, og stor solrik balkong, er tilsalgs! Hjelp oss å krysse fingrene for at det kommer mange på visning, og at minst et par-tre stykker har så lyst på leiligheten at det blir en skikkelig budrunde! ;D Her er fotografbildene:


  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Mon, August 23, 2010 20:51:43

Så koselig at mange vil hjelpe oss å krysse fingre! :P Kan hende det har hjelpa litt også, for det hadde visst vært en del innom på visning idag, og mange av dem hadde skrevet seg opp på interessentliste :D

Posted by KristinL Wed, August 18, 2010 22:18:33

Oi, så fine bilder. Håper det kommer mange på visning og at dere får den prisen dere ønsker! Krysser fingrene for dere!

Posted by LilleAsk Wed, August 18, 2010 10:10:05

Masse lykke til med salg av leiligheten. Den så jo virkelig lekker ut på bildene. Jeg krysser fingrene for at alt går som dere ønsker.

Posted by Merte Wed, August 18, 2010 09:25:20

LYKKE TIL! Jeg håper det blir rask avklaring og mange på visning og mange i budrunden!!! :)

Posted by julie Wed, August 18, 2010 08:32:00

fingre og tær er herved krysset!

tvi, tvi