Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Vi er i hus!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Fri, September 10, 2010 23:13:41
Eller, ikke sånn helt på "årntli", men i forrige uke overtok vi huset vårt så nå er vi ENDELIG huseiere sånn helt-helt formelt. Første steg på veien til adresse Hokksund er altså tatt! Det føles både overveldende, rart og fint på samme tid :) Vi kommer garantert til å kose oss masse i ny-huset. Vi flytter fra mange og mye i Oslo, men vi får mye annet fint i bytte ved å flytte til Hokksund også. Jeg innrømmer allikevel at det foreløpig føles litt rart å skulle flytte "hjem" etter 13 år "på rømmen"... :)

Vi overtok onsdag ettermiddag, og hadde tatt oss fri resten av uka for å begynne å føle oss frem på hva vi kunne tenke oss å gjøre av maling og annen oppussing før vi flytter inn og hva som kan vente. Det er rart med det; man ser ikke alle pussige detaljer og all slitasje på visning når rommene er fylt opp av møbler og annet stæsj. Dessuten har noen av rommene farger som ikke heeelt appellerer til oss, så av begge disse grunnene kommer vi til å svinge malekosten i de aller fleste rommene. Vi rekker ikke å male og fikse på alt vi har lyst til før innflyttingen, men vi har begynt på det viktigste for oss (det vil si soverom og oppholdsrom hvor det skal mest møbler inn) og tar resten litt etter litt. Det finnes veldig bra alternativer til oljemaling idag, så det er ikke noe problem å skulle pusse opp litt selv om vi vil komme til å bo midt oppi det med ny baby og det hele.

Vi bodde hos svigers mens vi holdt på forrige helg, og fikk super oppvartning alle dager (som vanlig ♥ og ja, oppvartning, det er omtrent som å bo på hotell å komme til Hasselbakken) og ikke minst verdifull alenetid i huset i og med at svigermor passet på Oliver. Helt uvurderlig hjelp, vi hadde ikke kommet så godt igang uten! Også har vi hatt koselig titte-besøk; både familie og venner har vært innom. Merethe kom med gaver til oss alle tre og kaker til og med. Skal ikke nekte for at det smakte heeelt herlig med nybakt sjokoladekake og eplekake *namnam* I hagen vår står det bl.a. et epletre, og de har vi nå fått prøvesmakt. Veldig gode epler, uten at jeg aner hva slags eplesort det er :P Har litt å lære når det kommer til trær, busker og planter som står i hagen ja!

Det ble en liten nedtur etter superhelgen i Hokksund da vi oppdaget at Oliver hadde ørebetennelse da vi kom hjem. Det sluttet å renne væske fra øret etter første dagen og feberen ga seg etter et par dager, så legen mente at det ikke var nødvendig med medisiner. Like greit å slippe det hvis man kan ;) På 3,5 uke har vi vært gjennom halsbetennelse, øyebetennelse og ørebetennelse. Hva blir det neste?! :P Og hvis vi skal følge trenden er det vel gjerne min tur til å få det... :S Men nei *bankibordet* ikke mer sykdom hos oss på en stund nå, takk!

Vi er på plass igjen i Hokksund nå og skal male oss gjennom denne helgen også. Håper å komme et godt stykke videre før vi skal hjem igjen på søndag. Godt å vite hva man skal bruke helgen på i hvert fall :D


  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by LilleAsk Thu, September 16, 2010 14:00:03

Gratulerer som nyinnflyttede huseiere. Den følelsen av å ha et eget hus er bare så deilig. Masse plass får der jo også i forhold til før har jeg skjønt. Det blir som et nytt blankt lerret som skal fylles. Spennende! Håper at alle betennelser er over for denne gang. Masse lykke til med det nye huset!

Posted by KristinL Sun, September 12, 2010 08:59:10

Fy søren, dette kommer til å bli så fint! Gratulerer så masse som husiere også, synes huset deres ser så koselig og fint ut. Og den følelsen av å ha kjøpt nytt hus, den er virkelig god! Og velkommen til bygda her hos oss...eller byen er jo faktisk det korrekte å si. hihi

Posted by Trine Sat, September 11, 2010 12:00:03

Gratulerer med overtakelsen! :-) Gleder meg til å komme en tur og inspisere hus og hage altså... :-) det ser jo veldig flott ut!

Posted by Merethe Sat, September 11, 2010 10:33:00

Takk for titten. Jeg kommer gjerne snart tilbake! Ser ut som dere er godt i gang med oppussing allerede. Lykke til videre!

Posted by Eli Sat, September 11, 2010 08:31:29

Gratulerer så mye med nytt hus! Det ser virkelig flott ut :) Herlig med epletre i hagen og ikke minst; ha en hage. Det savner jeg her vi bor. Noe med den utrolige gleden det gir :) X fingre med deg at dere har hatt nok av betennelser nå og ønsker dere all lykke til med videre oppussing og innflytting og alt sammen. *klem*