Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

"Gjett hvor glad jeg er i deg"

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Sun, September 26, 2010 17:39:39
Jeg er veldig glad i å lese bøker, det er bare det at det har blitt prioritert litt bort de siste årene av en og annen grunn :) Jeg leser en bok i ny og ne nå også, men ikke i det forrykende tempoet jeg gjorde før. Nå som vi snart skal flytte inn i et helt hus skal selvfølgelig bøkene mine få komme opp i hyller igjen, og planen er å lage en koselig lesekrok hvor jeg kan stresse ned og leve meg inn i bøkenes verden.

Jeg vil gjerne prøve på å få barna våre til å sette pris på ordenes magiske kraft også, derfor meldte vi Oliver inn i Bokklubbens Barn for en stund siden. Jeg synes det er morsomt å oppdage barneklassikerne på nytt, og ikke minst få noen nye favoritter. En nydelig bok som jeg har lest før, men glemt, for så å oppdage på nytt nå er boken "Gjett hvor glad jeg er i deg" av Sam McBratney. Dette er en varm og kjærlig bok med de nydeligste tegninger som handler om Lille Hare Hasselbrun og Store Hare Hasselbrun som forsøker å sette ord på hvor glade de er i hverandre. Det er en smule småflaut å innrømme det, men selv etter ørtende gjennomlesning sipper jeg meg fortsatt gjennom slutten, tårene triller som en foss og hjertet flommer over av kjærlighet til både den ene og den andre mens jeg leser de siste sidene av denne boka. Anbefales på det varmeste til både liten og stor!

Nå skal det sies at jeg er i overkant emosjonell og overfylt av hormoner for tiden, fødeklar som jeg er - bare to uker igjen til ultralydterminen nå! Sånn til mitt forsvar liksom, hihi :)


  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Thu, October 07, 2010 22:52:18

Så koselig at flere er enig med meg i at denne boken er fin :) Jeg elsker den, og har bestilt den andre boken til Sam McBratney også nå - "Verdens fineste bjørnunger". Gleder meg til å lese den for Oliver også!

Posted by Jannes Lille Sted Sat, October 02, 2010 10:31:27

Hei, og tusen takk for hilsen inne hos meg!
Så flott boktips du kommer med her. Jeg har alltid vært en lesehest, men de siste årene har det blitt lite lesing. Men ønsker jo selvfølgelig at min lille gutt også skal bli glad i å lese. Denne boka hørtes jo kjempesøt ut!

Ang grønnmalingen som jeg har brukt på N - en så er det Hammershøi. Nydeligste fargen jeg vet om! Hvis du vil se mer av fargen, så ser du det her: http://janneslillested.blogspot.com/2010/08/lyse-grnne-drmmer.html

Ha en flott helg
Klem Janne Merethe

Posted by Elis@beth Wed, September 29, 2010 21:16:05

Helt enig med deg, denne boken er absolutt helt nydelig!!

Posted by Merte Mon, September 27, 2010 10:18:37

Bøker er herlig! Skulle ønske jeg hadde mye mere tid til å lese. Men nå som det begynner å bli "innevær" så er det kanskje håp? Var på loppis i helga og kjøpte meg flere romaner for 5 og 10 kr stykke. Så nå kan høsten bare komme! ;)

Posted by LilleAsk Sun, September 26, 2010 18:08:34

Den boka har jeg lest mye for Ask. Han var så heldig å få den til dåpen sin. Har du bare 2 uker igjen nå. Som tiden flyr. Ha en fin søndagskveld!