Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Det er ikke gull alt som glimrer

Bolig/interiørPosted by Jorunn Warsla Fri, October 15, 2010 23:03:59
I hvert fall ikke skattene som glimrer i mine skap. Men juksebling kan være lekkert det også! Da jeg var liten elsket jeg å plukke steiner med "kråkesølv" på og samle på dem på et hemmelig sted ♥ Kanskje interessen for glitter og bling ble tent allerede da?! Jeg har i hvert fall alltid likt å omgi meg med pene ting. Hva man definerer som pent forandrer seg, lettpåvirkelig som man er av reklame, moter og mennesker man omgåes, mens andre ting kan følge en hele livet. Dessuten er smaken som baken, heldigvis. Noen liker ditt, mens andre liker datt.

Nå som vi straks skal pakke ned leiligheten (jah, for nå er det faktisk bare en uke igjen til det første flyttelasset kjøres avgårde!!) har jeg passet på å ta bilder av noen av skattene mine som har fått lov til å pynte opp i vitrineskapet i stua. Selskapsvesker, smykker, bilder, kopper og kar om hverandre. Håper at jeg kan finne en fin plass til dem i huset også :)

PS: LilleBaby; du er mer enn hjertelig velkommen til å finne veien til oss nå. Vi veeenter på deg... ♥


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Merethe Tue, October 19, 2010 08:44:26

Det er kanskje ikke gull alt som glimrer, men du har mange fine ting, og for DEG er de gull VERD! :)