Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Hvordan få tiden til å gå?

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Mon, October 18, 2010 09:08:20
Ja, hvordan skal man egentlig få tiden til å gå når man venter på at babyen man hadde fått estimert at storken skulle komme med for en uke siden ser ut til å vente lenger enn lenge på seg? Jo, man kan...:

...endelig få tatt bilde av kose- og klenge-Oliver som har vært veldig opptatt av å gi klemmer og å fortelle små søte ord til lillebror i magen de siste ukene.


...riste soveskinnet, fluffe dyna og rette på bamsen som står klar i babyvuggen - for ørtende gang.


...gå på tur i høst-skogen med de to flotte guttene sine.


...bli fascinert av synet av magen som "vrenger" seg fra side til side når LilleBaby prøver så godt han kan å bevege seg på den lille plassen han har til rådighet inni der (vennligst overse vannfylte, overfødeklare pølsefingre...).


...eller kanskje pakke ned en leilighet fordi man skal flytte om fem dager. Sånn så det ut hos oss i går; skikkelig flyttekaos.


Om noen skulle tenke på å gjøre det samme, da tenker jeg på å planlegge "høygraviditet"/fødsel og flytting samtidig, har jeg bare ett råd: Tenk om igjen, hihi! :P Men, vi får det til vi, takket være uendelig mye hjelp fra familie og venner ♥ Og ja, vi venter fortsatt, og kunne trengt noen nye tips til hvordan få tiden til å gå mens man venter...

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by LilleAsk Mon, October 18, 2010 13:34:09

Da kommer sikkert lillebror når dere skal flytte. Masse lykke til med flytting og med lillebror som kommer når han er klar.

Posted by Strikkelaura Mon, October 18, 2010 12:00:31

Lykke til når den tid kommer ;-)

En ting som er sikkert, er han(?) kommer når han er klar ;-)))

Posted by Merethe Mon, October 18, 2010 09:48:34

Vente vente vente... Er det virkelig bare FEM dager til dere skal flytte??? Hjelpe meg! Du skal se at den lille har bestemt seg for å vente til flyttedagen før han kommer ut! Det hadde jo vært typisk. he he. Virker egentlig som om dere har nok å gjøre i ventetiden, men her er noen tips til å få tiden til å gå: Les de bøkene du har hatt lyst til å lese så lenge! Sov ut! Lag kaker og gjærbakst til å putte i fryser'n. Og kanskje noen middager til å fryse ned, så kan dere ha det lettvint når han endelig kommer! Hvil deg masse. Kos deg med å ta bilder av den nydelige høsten. Og bruk masse tid på han som snart skal bli storebror! Dette er de siste dagene dere har sammen bare dere tre! Nyt dem!! :)