Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

I full fart mot 2011!

FamilielivPosted by Jorunn Warsla Mon, December 27, 2010 23:00:59
Huhei hvor det går! Desember er snart over, og jeg som følte vi nettopp startet på juleforberedelsene?! Ikke at det har vært så mange av dem her hos oss i år, alt går liksom sin skjeve gang mens vi prøver å finne den riktige balansen mellom jobb, permisjon, fritid, kos med ♥TO♥ barn og hverdagstrivialiteter som klesvask, støvsuging, matlaging, innkjøp og andre sånne "morsomme" ting.

I tillegg ivrer både Roar og jeg etter å få ting på plass i huset, men TTT - nettopp på grunn av det som står i forrige avsnitt. De store tingene er for det meste på plass, men vi oppdager stadig ting vi "må" ha og som vi gjerne skulle gjort for å få det akkurat sånn som vi vil ha det. Tid er én ting, og penger en annen... Men det er viktig med drømmer, ikke sant? :) I 2011 må vi begynne og spille Lotto tror jeg, hihi! Detaljene som gjør det hjemmekoselig og huset til et hjem har vi et stykke igjen med å få på plass. Det får ta den tiden det tar, vi skal tross alt bo her i maaange år fremover så vi har god tid til å bo oss inn :)

Det ble jul i år også, selv om vi ikke rundvasket huset (vi rakk egentlig aldri å vaske i det hele tatt), men ved derimot har vi "børi" i massevis i og med at det har vært så kaldt, under 20 minusgrader enkelte dager faktisk. I løpet av desember har vi tatt avskjed med A-HA som spilte sine siste konserter i Oslo Spektrum i starten av desember. Vi har feiret at Terje ble 40 år; hipphipphipp HURRA! Jeg koste meg på fredagsjentejuletapaskveld hos Merethe sammen med Julie og Trine. Sååå koselig, og som jeg trengte et sånt avbrekk... Deilig kveld! Vi var på juletrehogst på plantefeltet til ny-mannen til mamma, der dukket selveste nissen opp! Alle gaver vi skulle gi bort kom i hus og ble pakket inn (noen i siste liten), julekort ble skrevet og sendt (også det i siste liten), og til og med noen julekaker ble bakt (faktisk ikke i siste liten, men kakemennene og serinakakene ble spist opp flere dager før julaften :P). Juletreet (omtrent den eneste julepynten hos oss denne julen) ble pyntet, og vi har spist oss sprekkmette opptil flere ganger på både pinnekjøtt og ribbe. Familiekos i lange baner! Her er noen småglimt fra vår desember - nå kjører vi på for fullt mot 2011 :)


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jorunn Wed, January 05, 2011 22:16:19

Det går tregt, både Roar og jeg er utålmodige og skulle gjerne hatt alt på plass for lenge siden, men det kommer seg heldigvis for hver uke! Jeg er veldig fornøyd med det runde kjøkkenbordet! Det er fra Ikea (som mye annet i huset, hihi). Fant et pent brukt et på Finn, men det "snappet" noen andre rett foran nesen på oss så da ble det nytt istedet. Egentlig ønsket jeg meg et gammelt rundt bord jeg, hadde finni det perfekte bordet med sjel på Finn, men Roar gikk ikke med på å kjøpe det nei...

Posted by Merethe Sat, January 01, 2011 20:22:56

Så mange fine bilder. Ser ut som dere har begynt å komme mer i orden i huset nå ja! Likte veldig godt det runde kjøkkenbordet dere har skaffet dere. Har lyst på sånn selv, men det blir vel ikke på en stund. Det er så mange andre ting som "må" prioriteres.