Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

En ny scrappeside!

LettersizePosted by Jorunn Warsla Fri, March 14, 2008 21:05:31

Dagene her går i ett, og består stort sett av trilleturer, bleieskift, leking, trøsting, amming og en del andre mamma-ting. Ikke ofte det blir tid til Jorunn-ting dessverre, men den tida kommer. Trege scrappe-Jorunn har fått laget en ny albumside, og selv om jeg skulle ønske jeg hadde fått laget maaange flere er jeg fornøyd med hver nye side jeg putter i albumet.

LO'en lå halvferdig i litt over 2 uker, og jeg gikk og lurte og lurte og lurte på om jeg skulle ha noe mer pynt på den. Men, jeg så meg til slutt så lei på den at jeg puttet den i albumet, så får den heller bare være som den er *LOL*

Scrapperelatert sånn ellers: For flere uker siden oppdaget jeg noe superkoselig i Sydneys blogg: Hun delte ut noen "You Make My Day"-awards til personer som inspirerer henne, og midt blant flere av De Store (som også er de jeg henter inspirasjon hos) sto mitt navn!! Jeg ble helt målløs, tusen takk Solgunn! Håper du ser dette; du skal i hvert fall vite at jeg digger det du lager, og jeg har mange av dine LO'er lagret i en inspirasjonsmappe på PC'en min. Såh - en stooor klem sendes til deg! *klem*

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.