Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Tre LO'er på (spøke)scrappetreff

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sun, April 13, 2008 21:31:47

Forrige lørdag var det klart for treffet som Elisabeth hadde invitert til i Hokksund. Etter en del styr med pakking av kofferten (jeg klarer ikke planlegge prosjekter så jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle ta med...) kom vi oss avgårde til slutt - litt senere enn planlagt. Jeg var ikke først, men heller ikke sist ute, og jeg koste meg i maaange timer med scrapping - og litt skravling. Må jo utnytte tiden når jeg først har scrappetid må vite ;) Flere av jentene er aktive på scrapping.no, og det var veldig koselig, og ikke minst gøy, å treffe dem i virkeligheten!

Treffet ble arrangert i barnehagen der Elisabeth jobber, og hun fortalte at noen av de ansatte føler at det er energi i noen av rommene som ikke kan sees med det blotte øye, og at de faktisk har hatt besøk av folk som har renset barnehagen. En stund ut på ettermiddagen hørte vi et kraftig dunk i en dør, og "Fia" og jeg, som satt ytterst på bordenden kunne oppfatte en bevegelse i øyekroken. "Fia" mente til og med at hun hadde sett en mørkkledd skikkelse. I flere dager var jeg overbevist om at jeg hadde sett et ordentlig spøkelse, og jeg hadde egentlig gledet meg litt til å fortelle om at jeg var på et ekte spøkescrappetreff, hihi! Det må dessverre utgå siden det faktisk var en naturlig forklaring på det "Fia" og jeg så: En av de ansatte hadde vært innom barnehagen, men gått kjapt forbi da hun ikke hadde fått kontakt. Litt kjedelig synes jeg, hihi, den første versjonen var liksom litt morsommere å fortelle!

Jeg fikk i hvert fall laget 2,5 LO på treffet, og er strålende fornøyd med min egen innsats! Den siste laget jeg ferdig hjemme ;)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Langnes Sat, April 19, 2008 14:15:22

Så flotte LO'er du har laget! Du har virkelig utviklet deg mye som scrapper det siste året, du er rådyktig!

Posted by Linn Sun, April 13, 2008 22:10:46

For noen flotte LOer!!! Og så spennende med treff og "nesten-spøkelser."...
Takk for hyggelig besøk i bloggen min og på Facebook : ) Alltid veldig hyggelig når du stikker innom. Koreansk mat er bare veldig godt - spiste det i går, og skal ha det i morgen også (veldig fornøyd).

Ha en fin uke!