Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Scrappeligaen - "Min lille, kjære familie"

LettersizePosted by Jorunn Warsla Sat, April 19, 2008 23:07:56

Jeg har fått scrappet litt i det siste! På treffet som Elisabeth arrangerte i Hokksund for et par helger siden fikk jeg laget noen sider, også har jeg plutselig blitt med på Scrappeligaen på scrapping.no pga. at noen måtte trekke seg så da blir det jo noen sider der. Jeg ba visst om utfordringer på forumet for litt siden også og fikk et par fra Fenris og HegeAL, men de har jeg ikke kommet igang med enda *flau* Det kommer det kommer, jeg må bare komme litt ovenpå etter en slitsom Oliver-periode og egen sykdom først.

LO'en under var mitt første bidrag til Scrappeligaen (lag 7, oppgave 5). Kriteriene for oppgaven var: "Hovedfargen skal være gul. Minimum 3 mønsterark, 3 bilder, masse blomster og knapper. Tema: Noe jeg har kjært."

Jeg var litt usikker på om LO'en min var gul nok, for jeg hadde ikke så mye gult papir og stæsj å velge blant, men den ble heldigvis godkjent og fikk være med i avstemmingen. Det er alltid vanskelig å si hvor mye "masse knapper og blomster" vil si, hihi, men jeg prøvde å lesse på litt i hvert fall.

Tusen takk for alle stemmene jeg fikk!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.