Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Scrappeligaen; "Undre litt"

LettersizePosted by Jorunn Warsla Tue, April 22, 2008 23:14:35
Her er forresten LO'en min fra denne runden av Scrappeligaen. Oppgaven lød: "Enkel LO som skal inneholde: Kun tre mønsterark, knapper og søm. Resten er valgfritt!" Som jeg skrev i går ble den laget i full fart, og etter at jeg hadde sendt den inn synes jeg den var litt tam så jeg måtte legge til et par smådetaljer, bl.a. et par røde småknapper, litt glitterlim og stempelsverte på chipboardrundingen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Merte Wed, April 23, 2008 10:59:17

Så fin denne var!! Imponert over at du tar deg tid til å scrappe midt oppi alt annet. I dag tenkte jeg også å komme meg på trening. Snart både bunads- og bikinisesong, så det gjelder å være forberedt. Hehe...

Posted by Livy Tue, April 22, 2008 23:32:35

Så fin LO du har laget! Denne må nok liftes ja - håper dte er ok!

Ønsker deg en fin uke videre! *klem*