Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Scrappeligaen; "Nyte utsikten"

LettersizePosted by Jorunn Warsla Thu, May 01, 2008 00:27:09

Må vise frem det siste bidraget mitt til scrappeligaen også. Sydney skrev til meg på Facebook at hun gledet seg til å se at jeg brukte noen av mine nye skatter som ble innkjøpt på messa nå i helgen, hehe, og jeg har faktisk brukt litt småtteri! Det ble bare et par chipboardbokstaver og litt filt-ricrac da, men ett sted må man jo begynne, hihi ;) Oppgaven var å la seg inspirere av et bilde. Har det ikke lagret på PC'en, men jeg har i hvert fall tatt utgangspunkt i sommertemaet og blå- og grønnfargene i bildet. Jeg er ikke vant til å scrappe på denne måten så jeg synes det var vanskelig, men til hurtigscrapp å være ble jeg ganske fornøyd med bidraget mitt :)

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by aase Sat, May 03, 2008 22:15:59

Den Loen her er jo bare knallfin, så herlige farger du har brukt!!! jeg tror jeg går å lager et kort i de fargene nå jeg!!!!

klem

Posted by KristinL Fri, May 02, 2008 08:36:49

For en nydelig LO. Rett og slett vakre farger og herlig oppsett. Synes du er så flink altså!

Og så var det selvsagt kjempehyggelig å se deg igjen på søndag, selvom det var lenge siden sist!

Posted by Livy Thu, May 01, 2008 22:14:14

Heisann!

Ja jeg var på messe på lørdag jeg også! Pleier også å være der på søndag, men i år passet det bedre med lørdag. Hadde vært så artig å truffet deg! Kanskje vi får det til nestegang? Og hvem vet, kanskje vi sto og prata i køen da vi ventet på å betale hos papir i hjertet?

Kjempefin LO du har scrappet og viser i dette innlegget - herlige sommerlige farger!

Håper det går bra med avvenningen til lillegutt! Ønsker deg en riktig god helg!

Og du; det ligger en award til deg i bloggen min

*klem*

Posted by Trine Thu, May 01, 2008 09:32:38

For en herlig LO! fikk skikkelig sommerfølelse av den altså... *sukke*
kjenner det kribler i scrappefingrene mine, men jeg er vel ikke igang med scrappinga igjen før til høsten tror jeg... det blir et kort i ny og ne ifm en bursdag osv men...
Vil ha tilbake scrapperommet mitt og scrappetingene mine jeg... buhuu!
:-)
Men jeg får trøste meg med at når scrappetingene mine kommer frem fra oppussingskaoset igjen, så har du laget mange LO'er som jeg kan hente inspirasjon fra.. *knegg*