Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Legebesøk + ferdig skap

Generell scrapbookingPosted by Jorunn Warsla Tue, October 07, 2008 23:27:54
Helgen tok plutselig slutt dessverre, og så var det ny uke igjen. Jeg fikk endelig somlet meg en tur til legen i går, og han mente at jeg kunne ha gått med en bronkitt som nå var på retur og at stikningene jeg kjenner i lungene antakeligvis er forstrekte muskler pga. all hostingen og ikke en begynnende lungebetennelse. Jeg fikk beskjed om å hvile så mye som mulig, spesielt siden astmaen min gjør at jeg nesten ikke får puste uten å ta haugevis med Ventoline-doser, være flink med Seretide og drikke hostesaft og mye vann. Blir jeg frisk snart kanskje?! :D

Skapet er oppe, jippi!! Det er fortsatt rotete på rommet vårt, vi har ikke fått innredet skapet helt sånn vi vil enda, mangler fortsatt noen hyller, kurver og esker så derfor ligger mye av klærne fortsatt i bager, men det kommer til å bli så fiiint da vi får alt på plass!

Jeg har begynt å sette på plass scrappetingene mine i skapet også. Jeg gleder meg så utrolig mye til å pusle med det og finne gode og stilige oppbevaringsløsninger som gjør det enkelt og inspirerende og sette seg ned med hobbysakene! Først må skrivepulten på plass, kanskje det blir fortgang i det prosjektet også?! Hadde ikke vært meg imot, hihi :D


  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Trine Thu, October 09, 2008 07:54:37

Så herlige skap Jorunn! ser du har prioritert riktig, gjøre plass til scrappesakene først... ;-)

Hyggelig å høre at det ikke er noe lungebetennelse på gang hos deg, selv om det er ille nok med bronkitt på retur... Ønsker deg god bedring, håper du får tid til å pleie deg selv i høstmørket, kanskje med en stoooor kopp te og litt scrappesaker?

Posted by Livy Wed, October 08, 2008 18:50:09

Så utrolig fint det blir!! Også så deilig med et eget scrappe skap!!

Ønsker deg masse god bedring - og du må gjøre som doktoren sier;-)

Klem fra Livy

Posted by Catalina Wed, October 08, 2008 13:16:54

wow, så bra det ble med det nye skapet, du verden skal si det var lekkert! Her er det jommen meg en lang tid siden jeg har vært, og nå har jeg sittet her og kost meg med masse flotte bilder og oppdateringer om deg og dine.....takk for titten, alltid koselig å stikke innom.....ha en fin fin dag videre

Posted by LilleAsk Wed, October 08, 2008 12:21:54

Så lekkert skapet blir. Blir misunnelig jeg også, for vår løsning er litt halvveis på den fronten der.

Pass på å hvile masse og bli frisk.

Anita

Posted by Jorunn Wed, October 08, 2008 11:24:48

Ja, fiiint skap :D Jeg har litt klær på plass altså, men vi ombestemte oss litt underveis da vi begynte å fylle opp med hyller og kurver så vi hadde plutselig for mange hyller og for få kurver. Roar var en tur på Ikea igjen i går kveld, så i kveld tenker jeg at jeg får resten av klærne mine på plass også. Scrappedelen er ikke helt ferdig den heller, må tenke litt før jeg putter inn resten av sakene mine og se om jeg må kjøpe noen flere esker til å ha duppedingser i!

Posted by Julie Wed, October 08, 2008 08:24:38

Lekkert skap!!

Og helt klart riktig av deg å prioritere organisering av scrappetinger før klær ;)

Posted by Merte Wed, October 08, 2008 07:56:53

Å wow!!! For et flott skap!!!!! Nå ble jeg misunnelig altså.