Jorunns Fredfylte Boble

Jorunns Fredfylte Boble

Om meg & bloggen

Velkommen til min blogg! Jeg heter Jorunn, er 32 år, samboer med Roar, mamma til Oliver ('07) og Elias ('10). Jeg er romantiker, musikkelsker, lesehest, estetiker, et følelsesmenneske, samfunnsinteressert og eventyrlysten. Også liker jeg å pusle med "papirhobby" og interiør :)

Jeg skriver en slags dagbokblogg; mest for å huske på hva som skjer i min families liv. I tillegg er dette en hobbyblogg hvor jeg gjerne viser frem mine kreative krumspring.

Noen kort jeg har laget i det siste

KortPosted by Jorunn Warsla Sun, December 02, 2007 00:09:31

Jeg er ingen kort-lager, men synes det er gøy som en avveksling til scrappinga. Jeg har laget mitt første kort (bursdagskort) med bruk av stempler, og det var kjempegøy å male stempeltrykket!! Jeg ser selv at det ikke ble perfekt, men det gjør ingen verdens ting for jeg hadde det moro mens jeg holdt på :D Jeg får lage flere kort og øve meg mer, så blir det nok bedre etter hvert ;) Jeg har kjøpt noen Magnolia-stempler og tekst-stempler fra Kreativ Hobby og Papirloftet i det siste, men jeg kjenner på meg at jeg allerede har lyst på flere... *rødme*

De to andre kortene er et bursdagskort og takkekortet som jeg laget til de som kom med barselgaver etter fødselen. Beklager de dårlige bildene av de to siste kortene...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hilde Fri, December 14, 2007 21:58:33

Til å ikke egentlig drive med kortlaging er du kjempeflink. Også er Oliver så søt, virker som en snill gutt (bortsett fra nettene da!)..

Ha en fin fin helg!!

Posted by Anette Sun, December 02, 2007 17:07:02

Så utrolig lekre kort du har laget.

Nydelig liten gutt dere har. :o)

Ha en fin adventstid.